Nieuwe bestuursleden gezocht!

Heb je hart voor muziek en wil je bijdragen aan goed muziekonderwijs in je eigen gemeente? Meld je dan aan als bestuurslid voor onze Heuvelrug Muziekschool.

Wat biedt het jou?

Een leuk team en fijne contacten met alle docenten. Je bent natuurlijk bij onze concerten en open dagen. Je vertegenwoordigt de muziekschool bij het college en de medewerkers van de gemeente Utrechtse Heuvelrug, bijvoorbeeld op een avond voor nieuwe inwoners. Je hebt veel contacten met initiatiefnemers van speciale projecten zoals Gluren op de Heuvelrug of met andere organisaties die bezig zijn met muziek en culturele vorming in onze gemeente.

Als bestuur komen wij ongeveer vijf keer per jaar bijeen. Je werkt samen met Stefan van Schijndel (voorzitter), Franca Kerstens (secretaris), Mieke van Dommelen (PR en communicatie) en Aad-Jan Binneveld (Financieel adviseur). Aad-Jan wil het financieel beheer na vele jaren over gaan dragen. Dus zijn wij naast een algemeen bestuurslid in het bijzonder op zoek naar iemand met affiniteit voor cijfers.

Onze website wordt binnenkort vernieuwd. En dat is dan meteen een van de activiteiten die wij als bestuur op ons nemen. Daarnaast zorgen wij ervoor dat er een zorgvuldig beleid wordt gevoerd.

Wat vragen wij van jou?

Dat jij je inzet voor de belangen van de muziekschool en daarvoor ook bijdragen levert zoals communicatie, financieel beheer voeren, gesprekken met docenten, zorgen dat bijeenkomsten goed verlopen en alles wat er van een goed bestuurder wordt gevraagd.

Eerst de kat uit de boom kijken?

We snappen dat je misschien eerst eens wilt meelopen. Dat kan.
Neem dan contact op met Franca Kerstens via HMS.Kerstens.Franca@gmail.com en zij kan je laten weten wanneer het bestuur bij elkaar komt.