Speel mee met Let’s Play Kerstconcert

Ervaar hoe het is om mee te spelen met de Koninklijke Harmonie in Doorn. Nodig je VIP’s uit voor het Let’s Play Kerstconcert waarin je zélf meespeelt. Laat je opa, oma, vader, moeder en vrienden stralen van trots, omdat jij meedoet met het Let’s Play Kerstconcert in de grote Luden zaal van Huize Beatrix te Doorn.

Bespeel je al een poosje een blaasinstrumentof ben je muzikaal met slagwerkgeef je dan op! Wil je wel graag meespelen, maar heb je geen instrument meer…mogelijk kun je een instrument van de harmonie gebruiken, dus laat dat dan weten.

Natuurlijk doe je eerst mee met de repetities in ons muziekgebouw, Molenweg 2, Doorn, op vrijdagavond 24 november, 1, 8 en 15 december van 19:30 tot 20:30 uur.

Geef je op!

Stuur een mail naar secretaris@koninklijkeharmoniedoorn.nl en vermeldt daarin welk instrument je speelt. Voor 15 Euro doe je mee, krijg je de partituren voor jouw instrument in je mail toegestuurd en is er een drankje voor je bij de repetities. Ben je nog geen 21, dan is je bijdrage slecht 5 Euro.

Let’s Play Kerstconcert
Zondagmiddag 17 december 2023
van 14:30-15:20 uur,
Luden zaal Huize Beatrix
Jacob van Ruysdaellaan 17, Doorn

Heb je nog vragen over Let’s Play Kerstconcert, de repetities of wie er kan komen luisteren, mail dan naar secretaris@koninklijkeharmoniedoorn.nl

Kijk ook eens op onze site www.koninklijkeharmoniedoorn.nl of onze socials.