Kom naar de jubileumdag op 3 juni a.s.

Het zal u niet ontgaan zijn dat we dit jaar ons 35 – jarig jubileum vieren. Dat doen we met een nieuw logo, een eigen HMS – lied en een feest. Viert u dit met ons mee? Alle leerlingen en ouders zijn welkom op zaterdag 3 juni om 16:00 uur in het Cultuurhuis.

Om 16.00 uur start het programma met feestelijke zomermuziek die door docenten en leerlingen wordt uitgevoerd. Het wordt een aantrekkelijk en afwisselend programma van klassiek tot pop.

Laat u meevoeren met de grootse operamuziek van Purcell, de ingetogen Gymnopédie van Satie, Spaanse walsmuziek op gitaar of dromerige pianoklanken. De ensembles zijn gekozen uit diverse instrumenten, maar ook zangers laten van zich horen. Muziek van The Beatles, Sidney Bechet, Stevie Wonder en Mr Blue Sky maken de feestvreugde compleet.

Heeft u ook goede herinneringen aan het HMS-lied ? We gaan het nog eens uitgebreid spelen en zingen. Zingt u ook mee ? Aan het eind van de middag wacht er een lekkere verrassing voor iedereen.

Hulp gevraagd bij op- en afbouwen op 3 juni

Het docententeam heeft al heel veel werk verzet om het feest te organiseren. Om te zorgen dat het podium en de zaal die zaterdagmiddag op tijd klaar zijn, zijn mensen nodig die dan willen helpen bij het op- en afbouwen.

Wilt u  meehelpen? Heel graag! Meld het even bij één van de docenten alstublieft.