Inschrijving gestart voor Koorzang- en studiedag op 2 november 2019

Samen met zangdocent Ali Hendriksen organiseert de muziekschool een inspirerende dag voor koren en koorzangers.

Ochtendprogramma

Tijdens het ochtendprogranma krijgen de deelnemers een workshop stemtraining onder leiding van Ali Hendriksen en studeren enkele koorstukken in onder leiding van dirigent en organist Evert van de Veen. De Koorzang- en studiedag heeft als doel de stemkwaliteit te bevorderen van de individuele koorzangers, maar staat ook ten dienste van het gehele koor. 

De individuele koorzanger kan zich inschrijven voor de workshops in de ochtend, maar inschrijving als geheel koor kan ook. Het aantal deelnemers is beperkt. De kosten zijn € 15,00 per persoon. 

Middagprogramma

In het middagprogramma staat de koorpresentatie centraal. De achterban en andere belangstellenden zijn van harte welkom om te komen luisteren naar een optreden van 20 minuten per koor. Deelnemende koren kunnen eigen repertoire brengen. We hopen dat er veel verschillende genres voor het voetlicht komen. Het inschrijfgeld voor de korenpresentatie is € 35,00 per koor. 

Aan het einde van de middag brengen we met de workshopdeelnemers de gezamenlijk ingestudeerde werken ten gehore en sluiten we af met een canon of koorwerk voor alle deelnemers. Het publiek mag meedoen!

Deze dag wordt mede mogelijk gemaakt door Gemeente Utrechtse Heuvelrug, Lokaal Fonds Doorn en de Rabobank.

 

Download hier het programma van de dag.

 

Aanmelden kan via info@heuvelrugmuziekschool.nl.