Zangopleiding voor kinderen van 6 (groep 3) tot en met 12 jaar (groep 8) Jongleren
kids

De zangopleiding voor kinderen is in groepsverband voor kinderen die veel willen zingen in verschillende stijlen. Je krijgt oefeningen en we werken met ritme, maar je gaat ook noten lezen en ontdekken hoe je de noten zo van af je notenblaadje kan zingen. De methode Jongleren is heel geschikt om spelenderwijs te ontdekken hoe je stem werkt, maar ook hoe samen muziek maken gaat als je weet hoe je het notenschrift moet interpreteren. En natuurlijk is het heel leuk om met elkaar te oefenen in samen zingen, eenstemmig maar ook meerstemmig. Deze cursus is een goede voorbereiding voor het zingen in een kinderkoor!

Er is een open les op maandag 2 september 2019!

Data:
maandag van 17.45-18.10 uur  A groep voor kinderen van 6 t/m 8 (10 minuten overlap)
maandag van 18.00-18.30 uur  B groep voor kinderen van 9 t/m 12 jaar (10 minuten gezamenlijk)

20 lessen om de week les volgens het rooster start cursus op 9 september.

Kosten:   € 60,– per kind groep A en € 65,– per kind groep B

neem voor inschrijving contact op met Ali Hendriksen