Muziek op Schoot: met je (klein)kind of oppaskindje zingen en muziek maken
kleintjes

Muziek op Schoot

Samen met je (klein)kind of oppaskindje zingen en muziek maken over de Nazomer, de Herfst, de Winter, de Lente en de Zomer. Vijf keer per jaar start er een cursus Muziek op Schoot die bestaat uit 6-7 lessen. Liedjes zingen over buiten spelen, stappen in de regenplassen, over Sinterklaas en Kerstmis, de Sneeuwman, kikkertjes en eendjes, lammetjes, lekker spetteren in een badje; alles komt voorbij. Liedjes van vroeger en liedjes van nu.

Daarbij gebruiken we trommeltjes, klankstaven, xylofoontjes, schudeitjes, badeendjes, herfstblaadjes en nog veel meer. De docent begeleidt de liedjes op de gitaar, piano of blokfluit. Ook wordt er geklapt, gestampt, gedanst en nog meer bewogen tijdens de les. Muziek Op Schoot? Valt wel mee.

Het is bedoeld voor kindjes van 10 maanden – 4 jaar, maar grote zussen en broers zijn ook welkom, als ze bijvoorbeeld een studiedag hebben.

 

 

Nazomercursus

Zingen en muziek maken met als thema de Nazomer: buiten spelen, ijsjes eten, zoemende bijtjes en fladderende vlinders, spetteren in het water, samen op de fiets, naar de speeltuin, nagenieten van de vakantie en meer. We zingen leuke liedjes van vroeger en nieuwe liedjes van nu. Daarbij mogen de kindjes muziekinstrumentjes gebruiken en spelmateriaal

 

Data: Vrijdag 13-20-27 september en 4-11-18 oktober 2019
Kosten: € 48,- voor 6 lessen
Groep: 4 – 9 kinderen
Tijd: Kindjes van 10 maanden – 2 jaar komen om 9.15-10.00 uur. Kindjes van 2 – 4 jaar komen van 10.00-10.45 uur
Proefles: Op vrijdag 6 september is het mogelijk een gratis een proefles te volgen.

Voor extra informatie: kijk op Miranda Bolderman of stuur een mailtje naar miranda.bolderman@gmail.com