Renate Hasselaar
Piano

Telefoon: 06 21640994
E-mail: renatehasselaar@planet.nl

 

 

“Pianospelen met plezier!”

 

Heb je altijd al piano willen leren spelen, of heb je vroeger les gehad maar kun je wel weer wat begeleiding gebruiken? Ik help leerlingen van alle leeftijden en niveau’s graag bij het ontwikkelen van de vaardigheden die ze nodig hebben om veel plezier aan het pianospelen te kunnen beleven.

Ik treed regelmatig op als pianist, o.a. met projecten van het Scarbo pianistencollectief. Ik hoop mijn eigen enthousiasme voor het pianospelen op mijn leerlingen te kunnen overdragen. Door mezelf als pianist te blijven ontwikkelen zorg ik ervoor ook voor gevorderde leerlingen een waardevolle docent te kunnen zijn. Ik studeerde piano in Utrecht voor het diploma Docerend Musicus, en in Arnhem waar ik het diploma Uitvoerend Musicus behaalde.  Als lid van de EPTA,  de European Piano Teachers Association, bied ik de mogelijkheid op te gaan voor de landelijke piano-examens.

Praktische Informatie

Individuele Lessen

Je kan al piano spelen vanaf 6 jaar. De lestijden worden in overleg met de docent afgesproken. Ik geef les op woensdag en donderdag overdag, na schooltijd aan kinderen en daarvoor aan volwassenen. Kinderen hebben doorgaans wekelijks 30 minuten privéles. Volwassenen maken meestal losse afspraken op basis van een 10 lessenkaart.

Leermiddelen en Studeren

Je moet je eigen instrument kopen of huren. Ik kan je daarbij adviseren.

Roosters en Prijzen

Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

Je kunt bij mij gebruik maken van een  vier- of tien lessenkaart. Zie Roosters en Prijzen