Petra van Dijk
Piano

Telefoon: 06 41136618
E-mail: petravdijk@gmail.com

 

“Pianospelen is een liefde voor het leven.”

 

Dankzij mijn moeders liefde voor muziek heb ik als kind veel muzieklessen mogen volgen. Ik ben vroeg begonnen met blokfluit spelen. Op mijn achtste kreeg ik mijn eerste pianoles en op mijn twaalfde verruilde ik de blokfluit voor de hobo. Ook heb ik jaren lang in een kinderkoor gezongen. Met pianospelen ben ik nooit opgehouden, het bleek een liefde voor het leven.

 Direct na het behalen van mijn diploma aan het Utrechts conservatorium ben ik gaan lesgeven in Doorn. Daarnaast geef ik sinds 2002 ook twee dagen les aan het Kunstenhuis De Bilt/Zeist. Daar heb ik inmiddels een aantal kinderen begeleid in de Talentklas. Sinds mijn afstuderen heb ik ook een privé praktijk in Utrecht.

 Je kunt bij mij terecht voor klassiek repertoire, licht klassiek en ook voor popliedjes. Jezelf of iemand anders begeleiden behoort eveneens tot de mogelijkheden.

 Ik vind het belangrijk om een vertrouwde sfeer te creëren. Daarbij staat toewijding aan de leerling voorop zodat iedereen, van jong tot oud, op elk niveau zorgeloos muziek kan maken.

Praktische Informatie

Individuele Lessen

Je kan piano spelen vanaf 6 jaar. De lestijden zijn in overleg met de docent.

Leermiddelen en Studeren

Je moet je eigen instrument kopen of huren. Ik kan je daarbij adviseren.

Roosters en Prijzen

Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

Je kunt bij mij ook een gratis proefles of een  vier- of tien lessenkaart nemen. Zie Roosters en Prijzen