Jacqueline Stark
Algemene Muzikale Vorming, Instrumentale Verkenning, Spelen met muziek

Telefoon: 06-49614542
E-mail: jacquelinestark@planet.nl

“Ik ga samen met de kinderen het muzikale avontuur aan!”

Ik ben geboren op Texel. Ik volgde daar bij de muziekschool mijn eerste muzieklessen op de bugel (dit instrument lijkt op een trompet). Al snel speelde ik mee met de plaatselijke fanfare. Na de middelbare school heb ik gekozen  voor de opleiding Schoolmuziek aan het Conservatorium in Alkmaar. Mijn liefde voor de muziek wil ik graag overdragen en het werken met kinderen spreekt me erg aan. Na mijn opleiding heb ik in verschillende plaatsen gewerkt als muziekdocent. Sinds 1998 woon en werk ik in Wijk bij Duurstede.

Vanaf 2008 ben ik me meer gaan verdiepen in het lesgeven aan hele jonge kinderen (0-4 jaar) en volgde ik de Muziek op Schoot-docentenopleiding.

In 2017 heb ik de opleiding ‘Muziek aan de Basis’ afgerond. Hiermee heb ik extra bagage voor het muziekonderwijs op basisscholen. Ik geef regelmatig muziekles aan de kinderen van groep 1 t/m 4 van basisschool De Toermalijn in Cothen.

In mijn vrije tijd pas ik regelmatig op kleindochter Laura en maak ik fietstochten op de racefiets.

Praktische Informatie

Groepslessen

Roosters en Prijzen

Zie Roosters en Prijzen