Geleijn van der Ham
Accordeon

Telefoon: 0294-233122
E-mail: petra.geleijn@kabelfoon.nl

“Accordeon ? Een instrument met ongekende mogelijkheden!”

 

Ik ben al vele jaren met plezier verbonden aan de Heuvelrug muziekschool en geef daar les op accordeon. Tot mijn verbazing denkt men vaak dat het een ouderwets instrument is, maar niets is minder waar.  Het instrument is dankzij de nieuwste technische ontwikkelingen juist een heel modern instrument.  Om het onderscheid te maken met de oudere vorm van accordeon wordt het daarom ook wel bayan genoemd. Dit nieuwe instrument is ongelooflijk veelzijdig en heeft op vele manieren in de huidige muziekwereld een plaats veroverd. Je kan er solowerken en kamermuziek uit de barokke- en klassieke periode op spelen maar ook nieuw gecomponeerde muziek van internationaal gerenommeerde componisten. In het lichtere genre is het prima toepasbaar in de klezmer, tango, jazz, musette, shanty chanson en theatermuziek.  De accordeon is overal !

Zelf speel(de) ik vele jaren in een accordeonensemble, een klassiek ensemble met strijkers, een accordeonduo, een klezmer trio en in kleine theaterproducties. Je kan bij mij zowel les krijgen op een instrument met pianoklavier als ook op een knopaccordeon (C-systeem).

Probeer het zelf en ontdek de vele mogelijkheden. Vraag een proefles aan en je wilt meteen beginnen.

 

accordeon

Praktische Informatie

Individuele Lessen

Je kan accordeon spelen vanaf 6 jaar. De lestijden zijn in overleg met de docent.

Leermiddelen en Studeren

In het begin is het mogelijk tegen een laag tarief een instrument te huren voor thuisgebruik. Ik kan je daarbij adviseren. Voor de lessen kan je gebruikmaken van een accordeon die op de muziekschool aanwezig is.

Roosters en Prijzen

Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

Je kunt bij mij ook een gratis proefles of een  vier- of tien lessenkaart nemen. Zie Roosters en Prijzen