Ali Hendriksen
Zang klassiek, opera en stemvorming

zangstudioalali@gmail.com

tel: 0318-463060
mob: 06-22108475

Vanaf september 2018 ben ik de nieuwe zangdocent voor klassieke zang en opera bij de Heuvelrug Muziekschool in Doorn. Ik heb ruim twintig jaar ervaring in het scholen van stemmen, vanaf de kinderstem, stemtraining voor jongeren en volwassenen tot en met zingen voor ouderen, zowel in groepsverband als individueel. Als zangeres beheers ik een uitgebreid repertoire van volksmuziek en Braziliaanse muziek tot musical en liederen, en daarnaast oratorium en opera, zowel solistisch als in ensembles.

De leerlingen kunnen voor hun lessen dus ook kiezen uit een breed repertoire. De cursussen stemvorming en koorscholing zijn geschikt voor alle stemsoorten en voor alle niveaus, want het ontdekken van je eigen stem in groepsverband is heel ontspannend en leerzaam. Iedereen kan leren zingen, want het gaat niet alleen om je stem maar ook om het luisteren. Ontdekken hoe je goed kan luisteren en interpreteren is in feite het belangrijkste van het zingen. En jong geleerd is oud gedaan! Zingen is een feest; het ontdekken van je eigen instrument geeft veel voldoening.

Je kunt je een proefles aanvragen voor individuele les of duoles tegen gereduceerd tarief via onderstaand mailadres of via de website van de muziekschool. Een half uur proefles voor volwassenen kost € 20,-. Voor jongeren van 12 jaar t/m 20 jaar kost een proefles € 17,50 en voor kinderen vanaf 6 jaar is dat € 15,- voor een half uur individuele les.  De tarieven voor vaste individuele lessen van de Heuvelrug Muziekschool vindt u hier. Voor zangles aan jongeren en volwassenen is het aan te raden de lessen om de week te plannen.

Praktische Informatie

Groepslessen en ensembles