Telefoon: 06-33724981
E-mail: ukulele.heuvelrug@gmail.com

“De kleine ukelele geeft je groot plezier”

 

De ukelele is een vrolijk klinkend instrument voor jong en oud, makkelijk te leren en veelzijdig. Je kan akkoorden spelen en zingen, maar ook echte solo’s leren spelen. Door het kleine formaat kan je een ukelele overal meenemen, binnen en buiten spelen, in de tuin, op school, op vakantie –  echt een instrument, om blij van te worden.

Ben je nieuwsgierig geworden? Er staat hier een ukulele op jou te wachten. Dus maak gauw een afspraak voor een proefles!

 

Praktische Informatie

Je kan ukulele spelen vanaf 6 jaar. De lestijden zijn in overleg op vrijdag middag en avond. Bij voldoende aanmeldingen kunnen we ook starten in een leeftijdsgroepje of een duoles.

 

Leermiddelen en Studeren

Een ukelele kopen is altijd een feest, want er zijn heel veel verschillende soorten ukuleles in elke prijsklasse. Ik kan je daarbij adviseren.

 

Roosters en Prijzen

 

Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

 

Kinderen en jongeren zijn welkom voor een proefles van 30 minuten tegen gereduceerd tarief van € 15,-. Een proefles voor volwassenen duurt 45 of 60 minuten met 15% korting op het reguliere tarief. Om uitgebreider kennis te maken kan je ook starten met een kennismakingspakket, of een 10 lessenkaart. Kijk voor meer informatie daarover bij Roosters en Prijzen.