Telefoon: 06-16241638
Email: pgmbruinen@outlook.com

 

“Als je van mij les krijgt zal je elke keer als je een piano ziet staan erop willen spelen.”

Voor mij staat bij pianospelen plezier voorop. Als je van mij les krijgt zal je elke keer als je een piano ziet staan erop willen spelen. Piano spelen staat voor mij voor het hele leven; uitdagingen, plezier, groeien, communiceren met jezelf en de ander, motorisch plezier, uiten van gevoel, oplossen van puzzels, frustraties.…
Het accent van mijn lesgeven ligt op het ervaren van vrijheid bij het pianospelen. Je kunt bij mij ook terecht voor muziektheorie en compositie (pop, klassiek).

De muzieksmaak van de leerling staat altijd centraal. Of het nu om pop, jazz, improvisatie, theorie, blues, folk, of alles gaat.

Ik heb aan het Utrechts, Gronings en Rotterdams Conservatorium gestudeerd en heb jarenlange ervaring als docent. Daarnaast ben ik actief als componist, arrangeur en uitvoerend musicus in popgroepen, jazz combo’s en Big Bands. Ook heb ik gewerkt als balletpianist en was ik dirigent van o.a. het Heuvelrug Symfonie Orkest.

Ga voor meer informatie over mijn klassieke composities naar mijn website Paul Bruinen en voor  licht klassieke composities onder pseudoniem naar Lupa.

Voor een impressie van mijn lessen zijn hier een paar leuke filmpjes.

Praktische info

Individuele Lessen

Je kunt bij mij pianospelen vanaf ongeveer 8 jaar.

Lesdagen: dinsdag, donderdag, vrijdag en zaterdag

Leermiddelen/ studeren

De meeste bladmuziek krijg je van mij.  Het is handig om noten te kunnen lezen maar het hoeft/moet niet. En studeren noem ik liever “spelen”.

Roosters en Prijzen

Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

Je kunt bij mij ook een gratis proefles of een  vierlessenkaart. Leerlingen ouder dan 18 jaar kunnen ook gebruik maken van een 10 lessen kaart.  Zie Roosters en Prijzen.