Tel.: 06-15101995
E-mail: miranda.bolderman@gmail.com

Ik heet Miranda Bolderman, woon met mijn man in Amersfoort en ik heb drie kinderen. De jongste zit op de middelbare school en de oudste drie zijn bijna afgestudeerd.

Na de Logopedie-opleiding heb ik veel met jonge kinderen gewerkt op basisscholen, in het speciaal onderwijs en in mijn eigen praktijk. Ik heb altijd gezongen en ook opgetreden met de theaterzanggroep in Kastelen en meer.  Sint Joris en de Draak en Mijn Naam is Spook waren leuke projecten waarbij ik vaak heb opgetreden voor kinderen en hun familie. In 2009 heb ik mijn diploma gehaald als docent Muziek op Schoot. Inmiddels geef ik veel les in Amersfoort en vanaf oktober 2018 ook in Doorn.

Muziek op schoot is muziek maken met de allerkleinsten. Samen met je (klein)kind of oppaskindje zingen en muziek maken. Vijf keer per jaar start er een cursus Muziek op Schoot die bestaat uit 6-7 lessen.

Muziek op Schoot

Samen met je (klein)kind of oppaskindje zingen en muziek maken over de Nazomer, de Herfst, de Winter, de Lente en de Zomer. Vijf keer per jaar start er een cursus Muziek op Schoot die bestaat uit 6-7 lessen. Liedjes zingen over buiten spelen, stappen in de regenplassen, over Sinterklaas en Kerstmis, de Sneeuwman, kikkertjes en eendjes, lammetjes, lekker spetteren in een badje; alles komt voorbij. Liedjes van vroeger en liedjes van nu.

Daarbij gebruiken we trommeltjes, klankstaven, xylofoontjes, schudeitjes, badeendjes, herfstblaadjes en nog veel meer. De docent begeleidt de liedjes op de gitaar, piano of blokfluit. Ook wordt er geklapt, gestampt, gedanst en nog meer bewogen tijdens de les.

Het is bedoeld voor kindjes van 10 maanden – 4 jaar, maar grote zussen en broers zijn ook welkom, als ze bijvoorbeeld een studiedag hebben.

Op de pagina voor  Groepslessen & Ensembles vind je informatie over het actuele lesaanbod.