Telefoon: 06-30647212
Email: hesterkirkels@hotmail.com

 

“Ga met mij mee op avontuur en leer jouw eigen stem kennen”

De Stem als instrument: De stem gebruiken als instrument is zeer uitdagend en gevoelig. Je hebt geen stem apparaat en jouw stem is meestal afhankelijk hoe jij je voelt op het moment. Ga met mij mee op avontuur en leer jouw eigen stem kennen. Het verschillende bereik en klankkleur van elke stem maakt het een interessante reis voor jou en mij.Soms is het lekker eruit zingen op de juiste manier genoeg en soms komt daar techniek bij kijken. Dit leer je allemaal tijdens de lessen met de liedjes die je zelf leuk vindt en met begeleiding van mij op de piano. Dus niet alleen maar oefeningen maar ook lekker meezingen met jouw favoriete artiesten voor jong en oud en daarbij staat plezier natuurlijk op 1.

Tijdens mijn opleiding aan de ArtEZ Popacademie ben ik begonnen met het geven van zang-, songwriting- en pianolessen en dat doe ik inmiddels 6 jaar. Voor mij is het een geluksmomentje als ik mijn leerlingen zie groeien of iets zie overwinnen. Ik daag je uit om nieuwe dingen te proberen, zoals verschillende stijlen zingen of zelf een melodie bedenken, maar zorg er altijd voor dat je je veilig genoeg voelt om dat te doen. Ik sta altijd open voor feedback en wil graag dat er ruimte is voor eigen inbreng, als die behoefte er is. Wil jij je stem beter leren gebruiken? Een eigen liedje schrijven? Jezelf kunnen begeleiden op piano? Ik kan je daar allemaal bij helpen!”

Praktische Informatie

Individuele lessen

Ik geef les aan leerlingen vanaf 8 jaar. De lestijden zijn in overleg met de docent. De individuele zanglessen duren of een half uur of 45 minuten. Je kan natuurlijk ook eens in de twee weken les nemen! Op donderdagavond  start ik een popkoor voor iedereen vanaf 18 jaar. Je kunt je nog opgeven bij mij.

Leermiddelen en Studeren

Belangrijk is een schrift waarin je notities kan maken. Daarnaast een uitgeprinte versie van de songtekst van het nummer wat je wil doen. 

Roosters en Prijzen

Zie roosters en prijzen

Strippenkaart en proefles

Het is mogelijk een keer langs te komen voor een proefles. Om serieus te overwegen of zangles iets voor je is, kan er zonder verdere verplichtingen een proefpakket van vier lessen worden gevolgd. Voor speciale situaties zijn 10- lessenkaarten ook mogelijk, bijvoorbeeld voor mensen met onregelmatige diensten of een erg drukke baan.

N.B. een proefles kost hetzelfde als 1 reguliere les. Zie roosters en prijzen.