Telefoon: 06-33724981
E-mail:  dwarsfluitlessenheuvelrug@gmail.com

“Kom jouw eigen klank ontdekken op de prachtige dwarsfluit!”

 

De dwarsfluitlessen zijn voor alle leeftijden en voor ieder niveau. Plezier in de les staat voorop. In de lessen wordt op de ontwikkeling van een goede klank, techniek en ademsteun gelet. Op dwarsfluit kan je alle soorten muziek spelen, van wereldmuziek tot bekende nummers, van klassiek tot modern. Je speelt met en zonder noten. Met een dwarsfluit kan je ook heel goed samen spelen met anderen. De lessen gaan heel spelenderwijs en in een ontspannen sfeer.

Dwarsfluitles voor volwassenen

De lessen voor volwassenen zijn individuele lessen op maat. Je programma kiezen we samen in overleg. Naast klassieke muziek is het  ook mogelijk om pop of jazz te spelen en te leren improviseren.

Heb je misschien al lang geleden dwarsfluit gespeeld en wil je het weer oppakken? Ik help je, om je talent te (her)ontdekken en verder te ontwikkelen! De lessen gaan in jouw tempo en op een ontspannen manier.

Over Sophia

Op mijn 12de ben ik begonnen met dwarsfluit spelen. Ik studeerde aan de Amsterdamse Hogeschool voor de Kunsten en behaalde het diploma Docerend Musicus lichte muziek met aantekening klassiek. Voor de verdieping heb ik ook een studie muziekwetenschappen gevolgd aan de universiteit te Freiburg (Duitsland).

Naast een passie voor de fluit, bleek ik ook een passie voor het lesgeven te hebben! In mijn lessen neem ik ruim 25 jaar ervaring en kennis mee als docente en uitvoerend musicus.

Praktische Informatie

Individuele Lessen en groepslessen

Je kan dwarsfluit spelen vanaf 7 jaar.  Kinderen hebben doorgaans wekelijks 30 minuten privéles. De lestijden zijn in overleg met de docent op vrijdagmiddag en vrijdagavond.

 

Leermiddelen

Je kan een dwarsfluit huren met kooprecht of kopen bij een speciaalzaak voor blaasinstrumenten. Ik kan je daarbij adviseren.

Roosters en Prijzen

 Zie Roosters en Prijzen

Strippenkaart/Proeflessen

Kinderen en jongeren zijn welkom voor een proefles van 30 minuten tegen gereduceerd tarief van € 15,-. Een proefles voor volwassenen duurt 45 of 60 minuten met 15% korting op het reguliere tarief. Om uitgebreider kennis te maken kan je ook starten met een kennismakingspakket, of een 10 lessenkaart. Kijk voor meer informatie daarover bij Roosters en Prijzen